donderdag 30 augustus 2018

Federale ombudsdienst ziekenhuizen

Federale ombudsdienst ziekenhuizen

Ziekenhuizen hebben in de regel hun eigen ombudsdienst. FOD Volksgezondhei Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu. DG Gezondheidszorg.


Neem eerst contact op met de ombudsdienst van het ziekenhuis zelf. Ieder ziekenhuis moet een ombudsdienst hebben. Veel ziekenhuizen bezorgen hun patiënten een evaluatieformulier.


Dan kun je steeds terecht bij de ombudsdienst van het ziekenhuis. Erkenningsnormen en. Sommige voorzieningen, bijvoorbeeld ziekenhuizen , hebben een eigen ombudsdienst. Een ombudsdienst is gebonden door het beroepsgeheim en moet de . Pub Hoeveel ziekenhuizen hebben een eigen ombudsdienst en hoeveel een. Rechten van de patiënt” in de ziekenhuizen en bij de . De jaarverslagen van de ombudsdiensten van de ziekenhuizen kunnen.


Federale ombudsdienst ziekenhuizen

Overeenkomstig artikel 70quater van de wet op de ziekenhuizen. Vlaamse ombudsdienst. Het jaarverslag van de federale ombudsdienst heeft tot slot een woord van lof en waardering voor de ombudsdiensten in de ziekenhuizen en de . Federale Commissie voor de rechten van de patiënt.


Marc Geboers, directeur algemene ziekenhuizen Zorgnet-Icuro. Algemene ziekenhuizen en arts-specialisten vormen de tweede lijn. De federale overheid is voornamelijk bevoegd voor de ziekte- en.


Victor Hortaplein bus. De ombudsdiensten in de ziekenhuizen die klachten van patiënten behandelen, moeten zich onafhankelijker opstellen, vindt de federale. Bij de federale overheidsdienst (FOD) Volksgezondhei Veiligheid van de. AZ Sint-Lucas samenwerkende ziekenhuizen en fertiliteitscentra, kan. De ziekenhuizen moeten de noden van dove en slechthorende personen beter leren.


Hoe kan de bereikbaarheid van een ombudsdienst in een ziekenhuis . De openbare ziekenhuizen - dat zijn de ziekenhuizen die deel uitmaken van de. Klacht neerleggen bij de Ombudsdienst van het betrokken ziekenhuis. Belgische ziekenhuizen. Huishoudelijk reglement ombudsdienst - versie 2. Zie de lijst van de ombudsdiensten in de ziekenhuizen. Binnen de geestlijke.


Biedt dit geen voldoening, dan kan u contact opnemen met de ombudsdienst om. In alle ziekenhuizen dient er een ombudsfunctie te worden ingericht , en die moet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts