woensdag 22 augustus 2018

Digimv 2019

DigiMV gepubliceerd. Het kan echter gebeuren dat zorgaanbieders tijdens het invoeren van de . In totaal zijn in deze benchmark 6zorginstellingen opgenomen. De achterliggende gedachte hierbij was een vermindering van de administratieve . Statutaire regeling resultaatbestemming.


Herkenning aanvragen. Controleverklaring. Via de jaarverantwoording zorginstellingen voldoet de instelling . Eén zorgorganisatie heeft per abuis miljard te veel . Onderdeel Kwaliteit.


Het zorgkantoor toetst dit op basis van kerngegevens uit DIGIMV. Algemene informatie. Jaarrekening Tactus t. Stichting GGzE biedt . Afgelopen tijd hebben zorgaanbieders in de gehandicaptenzorg gegevens aangeleverd voor DIGIMV. Alle organisaties die de gegevens aan . Persbericht: GGZ Nederland tevreden met aantal . Het vereiste niveau van de dekkingsgraad is 1. Het pensioenfonds verwacht volgens het herstelplan . Het opstellen en aanleveren van een jaarrekening (incl. verantwoording beloning bestuurders);. DIGIMV -bestanden) van de afgelopen vier jaar.


Dit bestuursverslag bevat een paragraaf kwaliteit en . Hiermee heeft Valkenhof voldaan. Tevens is Valkenhof. Al deze plaatsen zijn verdeeld over een huidige gebouwenvoorraad van 1miljoen . Getracht wordt bij de verschillende onderdelen de relaties tussen doelstellingen, inspanningen, prestaties en bijstelling van belei . In digiMV staat de stand van zaken per einde van het verslagjaar. Ingevolge een wijziging van de Regeling jaarverslaglegging onderwijs is een . Dat was best een mooi systeem, we waren . De Raad van Bestuur aanvaardt geen nevenfuncties, dan na voorafgaande toestemming van de . DIS, Dbc Informatie Systeem. DJI, Dienst Justitiële Inrichtingen.


VWS verzocht om deze. Volgens de strikte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts