woensdag 4 augustus 2021

Zorgtraject diabetes nomenclatuur

Voor wie zijn er zorgtrajecten ? Momenteel is er een zorgtraject voor bepaalde patiënten met chronische nierinsufficiëntie of diabetes type 2. Kan een patiënt met zorgtraject diabetes overstappen naar de diabetesconventie ? Nomenclatuurcodes diabeteseducatie zorgtraject diabetes type en honoraria op. Individuele zitting diabeteseducatie door de diabeteseducator, gedurende . Het gaat om patiënten die niet opgenomen zijn in een zorgtraject of een diabetesconventie. Het zorgtraject diabetes is er voor een specifieke groep van diabetes type 2 . De huisarts gebruikt hiervoor het nomenclatuurnummer van het voortraject.


Zorgtraject diabetes nomenclatuur

Verandering in wetgeving rond zorgtraject diabetes en het voortraject diabetes ! RIZIV- nomenclatuur zijn . De evaluatie van de zorgtrajecten is positief: verbetering van de kwaliteit van zorg,. Met als gevolg: de verderzetting van de zorgtrajecten diabetes type en. Zorgtraject diabetes : zorgtraject geregeld door een. Een zorgmodel voor de opvolging van een patiënt met diabetes type 2. ZORGTRAJECT DIABETES TYPE - DIABETESCONVENTIE.


Beste diëtist,Hieronder kan u informatie terugvinden over de zorgtrajecten die. De nomenclatuurnummer diëtitiek verstrekking voor het zorgtraject diabetes is: . Het volstaat om het nomenclatuurnummer van het voortraject op het . Bijgevoegd vindt u de nomenclatuurnummers en tarieven voor de forfaitaire honoraria voor het zorgtraject diabetes , vanaf . Personen met diabetes type die een zorgtraject volgen, hebben recht op de terugbetaling van twee consulten per jaar bij een podoloog mits: de podoloog . Een zorgcontract wordt afgesloten voor een periode van jaar. Diabetespas. Aanpassing nomenclatuur diabetespas, overeenkomst VPK –VI en . Uw rol als zorgverlener in het zorgtraject diabetes. Verstrekking ambulante educatie van patiënten met een zorgtraject diabetes , . Behandeling voor diabetes : personen (rechthebbenden) die op basis van hun soort.


Persoon met een zorgtrajectcontract voor diabetes mellitus type 2. Een zorgtraject is een overeenkomst tussen de patiënt, zijn huisarts en de . Voortraject: o Betreft personen met diabetes type die NIET in een zorgtraject zitten of. Stappenplan voor het zorgtraject diabetes Informatie voor patiënten November. If you forget to take your dose of HUMALOG your blood . Heeft u diabetes type en neemt u hier geen of enkel orale medicatie voor. Inleiding en verwelkoming.


Enkel remgeld te betalen door patient.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts