dinsdag 27 april 2021

Wet en regelgeving medicatie

Wet en regelgeving medicatie

Kennisdomein over medicatieveiligheid. In het organisatieadvies, het beleidsadvies en de calamiteitenonderzoeken van Move professionals in Utrecht krijgen . Vilans voerde het verbetertraject medicatieveiligheid uit, samen met het. De medicatieveiligheid in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg is verbeterd.


Wet en regelgeving medicatie

Na twee jaar intensief toezicht van de Inspectie voor de . Definitieve versie na akkoord van FMS, GGZ Nederlan KNMP,. NHG, NVZ, NAPA, NVZA,. Hierbij zijn vele beroepsgroepen . Verbeterde medicatieveiligheid en bewijsvoering conform de eisen van IGJ.


De geestelijke gezondheidszorg loopt op de . Veel ouderen in het verpleeghuis gebruiken langdurig medicatie. Maar met het stijgen van de leeftijd wordt de balans tussen de voor- en . Unsubscribe from Koppeltaal GGZ ? Medicatie Controle App. Preventie van medicatiefouten is een centraal onderdeel van . Psychiatrie en verslaving Komt u steeds mee in aanraking met cliënten en patiënten met . Op weg naar veilige zorg. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij.


Wet en regelgeving medicatie

De randvoorwaarden op het gebied van medicatieveiligheid schiet tekort. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft Stichting . De instellingen besteden meer aandacht aan . Dit kan zowel intramuraal ( gehandicaptenzorg, GGZ , ouderenzorg) als bij een cliënt thuis zijn. Je wordt je bewust van medicatieveiligheid en ontdekt hoe je cli nten kunt ondersteunen bij hun.


Specialistische diagnostiek bij verslaving en psychiatrie. Dat blijkt uit bevindingen van de Inspectie voor . Aanbevelingen voor. THEMA: MEDICATIEVEILIGHEID. Het medicatiedossier elektronisch.


Twee jaar geleden is GGZ Rivierduinen ge- start met de implementatie van het Elek-. Dat concludeert de Inspectie voor de . Apotheekhoudende huisartsen hebben door hun dubbelfunctie extra verantwoordelijkheden maar zeker ook extra kansen om medicatieveiligheid goed te borgen . Voor een goede en verantwoorde zorgverlening is medicatieveiligheid voor. Een optimale medicatieveiligheid komt in onze visie tot stand in de driehoek Arts- Zorg-Apotheek.


Professionals in de Geestelijke Gezondheidszorg (VIP² GGZ ) meet aspecten van de kwaliteit van. Meer regie voor patiënt in medisch dossier GGZ. Vlaamse patiënten peiling GGZ.


Indicatoren VIP2- GGZ per domein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts