woensdag 24 juni 2020

Vignet slovenië kopen

In Slovenië moet je tol betalen. Op de hoofdwegen geldt een vignetplicht. Hoeveel deze kost, waar hij te koop is en informatie over tol in de Karawankentunnel . Kom alles te weten over het vignet in Slovenië : waar kopen en aan welke prijs.


IInformatie over het gebruik van het vignet. Vignet Slovenië Kopen.

Deal, Creditcar en Paypal . U kunt het vignet voor Slovenië kopen bij tolstations en diverse supermarkten of tankstations in Slovenië zelf. Let wel: hiermee loopt u het risico . Dit vignet is te koop bij benzinestations, tolstation, supermarkten en kiosken in Slovenië. Ook bij de tankstations in de buurt van de Sloveense grens zijn de . Voor gebruik van auto- en snelwegen in Slovenië is het verplicht een vignet te kopen.


Voor doorgang via de Karawankentunnel dient u ter plaatse apart tol te . Direct digitaal geleverd en geldig.

Tol betalen is een vorm van wegenbelasting betalen. Ik ga naar Istrie in Kroatie. Ik zoek nu naar dat vignet. Maar de ANWB verkoopt dat niet dus waar kan ik het kopen ? Op alle autowegen moet je ook een tolvignet hebben. Wil je in Slovenië op de snelweg rijden, dan moet je een vignet kopen (euro voor een week).


Waar kan je een vignet Slovenië kopen ? Selecteer hieronder uw reisdata. Het is belangrijk dat u de juiste start - en einddatum van uw reis kiest, zodat uw vignetten. Op autowegen en snelwegen is een tolvignet verplicht voor voertuigen onder de ton. Bestelt u het vignet bij voorkeur voordat u naar Slovenië op reis gaat. Oostenrijk, Tsjechië en Slovenië moet kopen.


Het bedrag van de kosten voor het vignet is gebaseerd op . Autowegenvignet voor Slovenië. Een weekvignet kost €1- en is o. Aankomende zomer ga ik eerst op vakantie in Italië en wil daarna doorreizen naar Kroatië, via Slovenië. Je kunt de snelwegvignetten voor Hongarije kopen bij de grens of bij.


Daar is een vignet.

De prijzen die op deze site vermeld worden voor het vignet in Slovenie zijn niet actueel. Iedereen kan er een advertentie plaatsen of producten kopen. Het enige wat hiervoor nodig is, is een e-mailadres en een paar minuten tijd. Voor welke tolwegen heb je een vignet in Slovenië nodig? Een tolvignet kun je kopen voor dagen (€1-) of voor dagen (€3-).


Spring naar Tol, vignetten en benzine in Slovenië - Wegenvignet. Beoordeling: - ‎49. Je kunt er genieten van de bergen en van de kust aan de Adriatische Zee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts