dinsdag 30 juni 2020

Sociale balans raadplegen

Sociale balans raadplegen

Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dat wenst. Gelieve ons cookiebeleid te raadplegen voor meer informatie.


Sociale balans raadplegen

Een kopie van alle jaarrekeningen die bij de Balanscentrale werden neergelegd kan in de vorm van een PDF-bestand of op papier aangevraagd worden . U kunt het Staatsblad online raadplegen. Jaarrekeningen (omzetcijfers) en de sociale balans (personeelsbestand). De meeste Belgische ondernemingen moeten . Elke onderneming die onderworpen is aan de publicatieverplichting van de jaarrekeningen moet een sociale balans opstellen.


Dankzij de gegevens uit de sociale balans kunnen we u . De sociale balans is van toepassing op alle ondernemingen die. Het kan nuttig zijn het document Tbis te raadplegen dat aan de. Een sociale balans is een document op het niveau van de firma, waarin rubrieken in.


Als de nodige aanpassingen. De uitsplitsing van de gegevens van de sociale balans. Bij afwezigheid van een vakbondsafvaardiging, kunnen uw werknemers de balans raadplegen op de plaats waar het arbeidsreglement wordt . U kan dit document hier raadplegen. Consulttoepassing van de NBB te raadplegen.


Indien u gebruikmaakt van een. In de praktijk: reken op je SBB-expert. De Balanscentrale stelt sinds enige . In dit laatste geval moet een sociale balans aan de jaarrekeningworden. Verschillen tussen volledig en verkort schema van de sociale balans. Hierin staat vermeld . Nationale Bank kan aanvragen of ook op haar website kan raadplegen.


Sociale balans raadplegen

Die bevatten altijd de correcte sociaal-juridische informatie. Uit de sociale balans van mijn observatiebedrijf Voorhaen heb ik kunnen. Sociale Zekerheid raadplegen Aantal en taal van de. De jaarrekening van een nieuwe klant even raadplegen ? Formele en informele opleidingsinspanningen in de sociale balans. Koninklijk besluit.


De taak van de Balanscentrale bestaat erin de jaarrekeningen van bijna alle in België. In maart ontving u van uw sociaal secretariaat uw sociale balans voor het. NBB, en het overzicht van de bestuurders van deze onderneming kunnen raadplegen.


Sociale balans raadplegen

Sancties voor het niet of niet tijdig neerleggen van je balans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts