donderdag 21 november 2019

Transnistrische roebel

Transnistrische roebel

Eén roebel is honderd kopeken. Raadpleeg bank of creditcardmaatschappij . Het brief- en reguliere . Transnistrian_ruble nl. De biljetten met een heldhaftige Russische generaal, een drankfabriek en . Ik kan geen geld pinnen bij de . Officiële landstaal, Roemeens, Russisch en Oekraïens. Status, Door geen enkele VN-lidstaat erkend. Aantal inwoners ‎: ‎475.


Transnistrische roebel

Lenin is de grote volkshel er wordt betaald met de roebel en wodka is er gemeengoed. Snel omrekenen: van het bedrag in Roebels de komma één . De munteenheid is de roebel , verdeeld in 1kopeken. De eerste biljetten bestonden uit oude, Russische biljetten waarop een sticker was geplakt. Materiaal : nickel plated steel verzendkosten voor koper.


Dit object verkopen. Lot will be shipped in a registered envelope. Een pakje kostte kopeken. Daarbuiten is het land bijna nergens erkend. Maar dat is belachelijk!


Transnistrische roebel

Vandaag zijn we iets meer dan twee weken onderweg. We doorkruisten landen en . Krim volledig over op Russische roebel. Een land dat overigens nergens ter wereld wordt erken maar dat wel de beschikking heeft over een eigen leger en eigen roebels. In totaal kost het project 3miljoen roebel (miljoen euro). De telers hoeven slechts roebel ( eurocent) per kubieke meter . Monetair systeeruble ( roebel ) = 1kopeks . City Tour en Capriana.


Morgen beschikbaar. Betalen gaat in roebels , de horloges staan op Moskou-tijd. De route: Afbeelding. media Commons commons. Enlèvement ou Envoi. Een taxichauffeur wil ons voor roebel met veel plezier naar Hotel Druzba brengen.


Transnistrische roebel

De Russische president wil dat de roebel vaker gebruikt gaat worden in de handel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts