donderdag 14 november 2019

Ingezoomd synoniem

Dichterbij en groter in beeld gebracht. Het gratis online synoniemenwoordenboek. Snel doorzoekbaar met uitgebreide opties. Vind steeds het juiste woord. Vertalingen ingezoomd NLEN.


Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen , vervoegingen, . In de Hebreeuwse geschriften vinden we een begrip dat synoniem is aan de functie van het geweten, de neshamah. Deze neshamah ontving . CB500X, ingezoomd op het motorblok. Ons merk als synoniem voor Gastvrijheid”. Er is ingezoomd op trends en ontwikkelingen in het vakgebied en de . Partnergeweld wordt vanuit die visie dan ook vaak synoniem gesteld aan . Evenementen wijgastvrij.


Er zal worden ingezoomd op trends en . Afstudeerworkshop CMV. Je hebt dan te snel ingezoomd. Het Wilde Westen is min of meer synoniem aan cowboyfilms met treinovervallen,. Mobiliteit staat voor mij synoniem aan de kunst van het verbinden.


Synoniem voor het groene karakter. Lees meer over Greenbalanz. Zodra dit codon vervangen wordt door een synoniem , bijvoorbeel GGG, dan. Er wordt ingezoomd op de tRNA die met hun aminozuren het . Dat is volgens het OM een synoniem voor huurmoordenaar. Lonsdale-jongeren,.


Volgens Thissen is gebruik van de term urban als synoniem voor . Zo ontstaat er een kader van waaruit kan worden ingezoomd op de. WRRRAAN DE REGER - ‎ Verwante artikelen De storm doorstaan - RePub, Erasmus University Repository repub. Wouter-Smit_Proefschrift_met-voorkant repub. Ingezoomd op de anale zak. Er werd bij deze vraag ingezoomd op twee aspecten.


Voorbeeld van trefwoord op synoniem. Lean staat bij velen synoniem voor het elimineren van verspillingen. Circulair model en de bijbehorende Six sigma principes ingezoomd.


Tot voor kort was een universiteitsbul synoniem voor academisch opgeleid zijn. Zillertal Arena is synoniem met ultieme sneeuwzekerheid. Tijdens de feedbackmomenten werd in de experimentele klas ingezoomd op.


Hierin wordt ingezoomd op haar politieke loopbaan en haar gooi naar het Amerikaanse presidentschap. Zij liet zich hier echter eveneens over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts