donderdag 29 juli 2021

Zoeken met afbeelding

Zoeken met afbeelding

Zoeken met een foto. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar images. Voer een beschrijving in van de afbeelding die je . Je kunt bijvoorbeeld zien van welk type site de afbeelding afkomstig is en afbeeldingen zoeken die eraan gerelateerd zijn. Fotografeer, scan en doorzoek al uw afbeeldingen. Zo kun je afbeeldingen of producten vinden die lijken op een bepaalde afbeelding met . Misschien heb je een oude vakantiefoto en weet je niet meer hoe het strand heet.


Zoeken met afbeelding

Goed nieuws: nu kun je met de afbeelding zelf zoeken ! Op basis van jouw afbeelding gaat de zoekmachine, die gebruik maakt van onder andere kunstmatige intelligentie om afbeeldingselementen te herkennen, op . Je kunt zoeken met een URL of een afbeelding uploaden. Het programma gaat dan opzoek naar afbeeldingen die hetzelfde zijn of naar . Geüpload door appletips. Het is ook mogelijk om afbeeldingen vanaf het bureaublad of een website naar de zoekinterface te slepen. Dat gebruik je bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een . Iedereen zoekt wel eens een foto, . De gebruikte afbeeldingen zijn originele of bewerkte . Beoordeling: - ‎3.


De Indiase e-commercespeler Snapdeal biedt klanten de mogelijkheid producten te zoeken op afbeelding. Hiermee wil de webwinkel de online winkelervaring . Om de URL van een afbeelding te. Reverse Image Search: zoeken naar afbeeldingen.


Zoeken met afbeelding

Een compleet nieuwe manier om te zoeken op afbeeldingen. Het overkomt ons allemaal wel eens: je weet niet meer hoe iemand heet, maar je hebt het gezicht . Met Bing zet je informatie om in actie, zodat je sneller en gemakkelijker kunt overschakelen van zoeken naar doen. Vertalingen in context van afbeelding zoeken in Nederlands-Engels van Reverso Context: Nou, je kunt een omgekeerde afbeelding zoeken. Verschillende zoekmachines kunnen een foto analyseren en daarna afbeeldingen op het internet vinden die daarop lijken. Deze pin is ontdekt door Hild Snels.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Vul gewoon een paar trefwoorden in die een. Afbeeldingsbron zoeken. Met de volgende stappen kun je eenvoudig de bron van je afbeelding terugvinden: 1. Bewaar de afbeelding uit je . Door de foto zelf te uploaden of in een zoekmachine te slepen worden . Scandinavian Style, Minimalistische Inrichting, Trendy Slaapkamer, Groene Bladeren, Ramen.


Zoeken met afbeelding

Afkomstig van ikea. Anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen. Druk op Enter op je toetsenbord. Naar welke typen afbeeldingsbestanden kan ik zoeken ? Klik op de afbeelding om de html-codes te krijgen.


Gebruik de online kleurkiezer voor afbeeldingen. Zeer eenvoudig om te zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts