woensdag 26 mei 2021

Zorgplan diabetes

Zorgplan diabetes

Waarom een individueel zorgplan ? Uw huisarts, diabetesverpleegkundige en andere zorgverleners helpen u daarbij. En misschien gebruikt u. Individueel zorgplan diabetes type 2. Het zorgplan moet eraan bijdragen dat mensen met diabetes zelf de regie nemen over hun zorgproces. Voor zorgverleners wordt een . PERSOONLIJK DIABETES ZORGPLAN.


Zorgplan diabetes

GEVOEL bloedglucose. Ik werd op de hoogte gebracht door mijn huisarts dat de voordelen en het welslagen van het zorgtraject afhangen van mijn actieve deelname aan het zorgplan. INDIVIDUEEL ZORGPLAN VOOR DIABETESPATIËNTEN. De patiënt aan het roer. Evaluatie onder patiënten met diabetes mellitus type 2. Opvattingen over en ervaringen met individueel zorgplan.


In een individueel zorgplan staat belangrijke informatie voor de patiënt zelf: - Welke doelen voor de diabeteszorg met de patiënt zijn afgesproken. Ook wel: suikerziekte, voluit diabetes mellitus. Boekje met informatie over de ziekte, de risicofactoren en het zorgproces. Het boekje biedt de mogelijkheid om. Zorgverleners en mensen met diabetes krijgen hiermee een.


Zelfmanagement en therapietrouw. Diabetesplan NHG Diabetes Mellitus Type 2. Ervaringen met en tevredenheid over zorgverleners. Zorggroep Het Huisartsenteam. Zorgaanbieders bij diabetes type 2. Uw inbreng in de behandeling.


U moet ingelogd zijn om deze inhoud te kunnen bekijken! Momenteel zijn er zorgtrajecten voorzien voor diabetes type en chronische. Personen met een chronische nierinsufficiëntie of met diabetes type kunnen een zorgtraject aangaan. Dit noemen we een individueel zorgplan.


Zorgplan diabetes

Belangrijk in de zorg voor uw diabetes type is het zorgplan. Het gebruik van individuele zorgplannen in Nederland is tot nu toe laag (tot. ) en beperkt zich hoofdzakelijk tot de zorg voor mensen met diabetes , COPD en . Download een voorbeeld zorgplan voor veelvoorkomende ziektebeelden en handelingen, zoals dementie, pijn, wonden en diabetes. Samen met uw praktijkondersteuner stelt u een individueel zorgplan op.


Een handig hulpmiddel. Dit plan kunt u inzien via Mijn GezondheidsPlatform ( MGP). Die wijziging leidt tot een zorgmodel voor de betere . Verdere gegevens uit dit onderzoek: - van de ondervraagden heeft geen zorgplan. Enkel mensen met diabetes type komen in aanmerking voor het zorgplan , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts