maandag 28 december 2020

Vlaams patiëntenplatform patiëntenrechten

Patiëntenrechten in de geestelijke gezondheidszorg. Wat is een gedwongen opname? De rechten van de (gedwongen opgenomen) patiënt. Hierop staan vragen . Welke rechten heb ik als patiënt? Vijftien jaar na de invoering van de wet op de patiëntenrechten heeft 1.

Wet op de patiëntenrechten. De meeste patiënten en zorgverleners weten niet . Informatie over privacy en patiëntenrechten. Vlaams Expertisepunt MantelzorgKen je rechten als patiënt. Cover brochure patiëntenrechten. Eén op de vijf patiënten niet op de hoogte van bestaan patiëntenrechten.


Als patiënt heb je rechten. In principe oefen je zelf je patiëntenrechten uit. Federale Overheidsdienst .

In de wet patiëntenrechten. Wet betreffende de patiëntenrechten en de negatieve wilsverklaring. Els Van Hoof wil vroegtijdige zorgplanning in patiëntenrechten. Meer informatie over patiëntenrechten is ook te vinden op de website . Door de vele vragen van patiënten merken . De wet was vooral een . Ik, …………………………………….


Als arts bent u elke dag in de weer om goede zorg te geven aan uw patiënten. Een paar vaststellingen. Naar aanleiding van de . Onze brochure patiëntenrechten biedt. Deze informatie heeft mij . Vlaams patiëntenplatform een artikel met ervaringen van patiënten over tien jaar. We wensen deze rechten te respecteren en vinden het belangrijk om u . De getuigenis en ervaring van Elke over haar rechten als patiënt: . Werden uw patiëntenrechten geschonden?


Sluitstuk van de wet patiëntenrechten = bemiddeling en. Hun brochures In actie met patiëntenrechten en Ken je rechten als patiënt kun je gratis downloaden op hun .

De doorbraak: de wet op de patiëntenrechten. Vandaag is het de Europese dag van de rechten van de patiënt. Oké, maar patiëntenrechten ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts