vrijdag 18 september 2020

Werkbundel eerste leerjaar

Werkbundel eerste leerjaar

Dagelijks herhalen leerlingen de leerstof taal aan het eind van het vierde leerjaar. Registreer bij KlasCement en doorzoek gratis tienduizenden . Comments Off on Website met contractwerk en hoekenwerk. Gepost door Angelique De Mey op Scribd. Juf Anke, juf Tine en juf Céline hebben voor jullie kapoenen een werkbundel samengesteld. Je kan deze bundel downloaden en afdrukken.


Werkbundel eerste leerjaar

Kan je thuis niet. Reageren is niet langer mogelijk. Oefeningen en werkblaadjes voor leerlingen in het eerste leerjaar (in Nederland: groep 3) Op deze pagina kan je een paar oefenblaadjes downloaden voor de . Enkele jaren geleden werkte ik een WO-thema uit rond de Muziekstudio. Jullie kunnen hieronder de werkbundel downloaden, er staan ook . Leessprong - ik lees met hup handleiding koppeling context.


Hieronder vinden jullie verschillende werkblaadjes en -bundels over rekenen. Er zijn geen oefeningen met nieuwe leerstof, het is vooral inoefenen wat de . Werkbundel voor leerlingen. Algemene info en vragen in werkbundel rond aardbevingen. Toets begrijpend lezen: voor het tweede leerjaar (over een sprookje) . Eerste leerjaar - De Grote Boomgaard.


Werkbundel eerste leerjaar

Op de website ( basisschoolkuurne.be) kan je alles vinden omtrent De . Omdat wegens Corona de scholen. Ik heb voor hen een bundeltje opgesteld. In het tweede leerjaar zijn er maar liefst drie klassen en vier enthousiaste juffen.


Juf Sara zorgt voor de kinderen van 2A, juf Jelien neemt de kinderen van 2B . Wibbel bij Rekensprong Plus aansluitend bij de wiskundeopdrachten op de . Een werkbundel over EHBO voor in een 5de leerjaar. Deze werkbundel biedt een gevarieerd aanbod aan oefeningen, spelideeën,. Daarom vind ik het belangrijk om ook in het eerste leerjaar het spel centraal te . Basisschool De Boomgaard.


Werkbundel eerste leerjaar

Filmpje 36: samen lezen met de juf werkbundel p. Geplaatst doorJuf Sheila april . Voor de eerste graad van het lager onderwijs werd Tandenproject met Flos en Bros ontwikkeld. Deze flitskaart en nog andere kun je vinden op de website van Juf Milou. In het 1ste leerjaar leren kinderen een letter lezen en meteen ook schrijven.


In het 2de leerjaar leren kinderen de hoofdletters vormen. Die passen ze meteen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts